Loading

Càterings i Foodcaravan

Coneix la food caravan de Bye Bye Blat!

Amb la passió a la sang de voler satisfer tots els paladars possibles i lluitar dia a dia per millorar el producte que oferim.
Aquests som nosaltres: la Judit i en Jordi, un tàndem de professionalitat, qualitat i creativitat amb una dosis extra d’humor als nostres plats. Arrancant amb els foodtrucks el 2015, aquí seguim per servir-vos el que ens demaneu sumant-hi aquesta dosi d’alegria que doni el toc final adient a cada ocasió

Establiment acreditat

Els nostres serveis

Aniversaris

Festes familiars

Casaments / Batejos / Comunions

Celebracions d'empresa

Reunions

La nostra cuina

Seguint amb la nostra línia de cuina sense gluten i sense al·lèrgens oferim una carta bastant àmplia de productes en funció de la necessitat de cada esdeveniment. La majoria dels nostres productes són d’elaboració pròpia i artesanal, utilitzant ingredients de proximitat i ecològics en la mesura del possible. Aquí en teniu alguns exemples:

  • Varietat de tapes (fingers de pollastre, calamars romana, bunyols de bacallà, croquetes…)
  • Les nostres pizzes amb base ecològica de fajol i diferents ingredients tenint en compte també vàries opcions amb base de formatge vegetal aptes per al·lèrgics a la proteïna de la vaca
  • Hamburgueses de pollastre, de vedella i també veganes. Totes elles amb formatge vegetal opcional per tal que ningú hagi de renunciar a aquest petit gran plaer.
  • Creppes dolces i salades

Contacta’ns i fem pressupost a mida!  A part de la celiaquia, també tenim en compte tot tipus d’al·lèrgies alimentàries.

Propers esdeveniments

Disposem de dues foodtrucks que anem movent d’un lloc a un altre. Hem participat a diversos festivals i fires, tant de música com de gastronomia, de cultura i oci, i també mercats diversos.

Des del 2015 hem passat per esdeveniments tals com Primavera Sound (Barcelona), Cruïlla (Barcelona), White Summer (Pals), Dcode (Madrid), Acústica (Figueres), Black Music Fest (Girona), Shoppout (Girona), Festivalot (Girona), Fires i Festes de Girona, entre d’altres.