Coneix la food caravan de Bye Bye Blat!

Amb la passió a la sang de voler satisfer tots els paladars possibles i lluitar dia a dia per millorar el producte que oferim. Aquests som nosaltres: la Judit i en Jordi, un tàndem de professionalitat, qualitat i creativitat amb una dosis extra d’humor als nostres plats. Arrancant amb els foodtrucks el 2015, aquí seguim per servir-vos el que ens demaneu sumant-hi aquesta dosi d’alegria que doni el toc final adient a cada ocasió.

Establiment acreditat

Seguint amb la nostra línia de cuina sense gluten i sense al·lèrgens oferim una carta bastant àmplia de productes en funció de la necessitat de cada esdeveniment. La majoria dels nostres productes són d’elaboració pròpia i artesanal, utilitzant ingredients de proximitat i ecològics en la mesura del possible. Aquí en teniu alguns exemples:
– Varietat de tapes (fingers de pollastre, calamars romana, croquetes…).
– Les nostres pizzes amb base ecològica de fajol i diferents ingredients tenint en compte també vàries opcions amb base de formatge vegetal aptes per al·lèrgics a la proteïna de la vaca.
– Hamburgueses de pollastre, de vedella i també veganes. Totes elles amb formatge vegetal opcional per tal que ningú hagi de renunciar a aquest petit gran plaer.
– Creppes dolces i salades.
 

Contacta'ns i fem pressupost a mida!

info@byebyeblat.com
A part de la celiaquia, també tenim en compte tot tipus d’al·lèrgies alimentàries. Disposem de dues foodtrucks que anem movent d’un lloc a un altre. Hem participat a diversos festivals i fires, tant de música com de gastronomia, de cultura i oci, i també mercats diversos.

 

on serem aquest mes?

Des del 2015 hem passat per esdeveniments tals com: