[vc_row][vc_column][vc_column_text]

CONDICIONS DE COMPRA

A continuació es descriuen les condicions d’ús general i de compra del web www.byebyeblat.com, englobant els drets i obligacions tant de Bye Bye Blat com del client.

Al utilitzar la nostra botiga virtual, vostè està acceptant la vinculació a les condicions descrites.

La utilització de la botiga virtual té lloc sota la responsabilitat única i exclusiva del client que prèviament ha llegit i acceptat aquestes condicions.

Bye Bye Blat té la potestat per modificar aquestes condicions en qualsevol moment, sense necessitat de notificació prèvia, és per aquest motiu que recomanem al client llegir detingudament tot el contingut legal abans de realitzar la compra a www.byebyeblat.com , i ho faci únicament si hi està d’acord, ja que sinó l’empresa Bye Bye Blat no se’n farà càrrec.

Com a comprador, declara ser major d’edat i que legalment pot contractar els nostres serveis, acceptar les condicions de compra de la botiga virtual de Bye Bye Blat. Com a usuari, es fa responsable d’introduir dades veraces al formulari de registre. Bye Bye Blat, és responsable que les dades introduïdes pel client, quedaran introduïdes a la seva base de dades i que sota petició del client podran modificar-se o eliminar-se.

Per realitzar una compra, al formulari de registre se li demanarà un nom d’usuari i una clau de pas, vostè serà responsable de totes les operacions que es duguin a terme amb aquestes dades d’accés. En cas que detectem irregularitats o activitats que considerem que poden comprometre la seguretat de la nostra botiga virtual, ens reservem el dret de suspendre o cancel·lar el seu compte de client. De la mateixa manera, vostè pot sol·licitar mitjançant una petició formal la cancel·lació del seu compte.

La botiga virtual de Bye Bye Blat, correspon a l’empresa BYEBLAT, S.L. amb domicili, Plaça Salvador Espriu 7 i NIF: B55214225.

La logística de les comandes serà gestionada directament o mitjançant la prestació de servei de tercers per Bye Bye Blat.

Com fer una compra a la nostra botiga online?

Primer de tot, accedeix a www.byebyeblat.com/botiga. Tens dues opcions:

  • Fer la compra com a convidat: no és necessari el registre.
  • Crear el teu compte de client: clicant al botó ENREGISTRA’T. Omple el formulari de registre i finalment, rebràs via e-mail la confirmació del nom d’usuari i la teva alta.

A partir d’aquest moment ja pots gaudir de la nostra oferta de productes i escollir els que més t’agradin perquè et portem a casa!

Organització dels productes:

Els productes estan classificats en diferents categories. Cada producte consta de la seva fitxa de presentació (nom del producte, marca, ingredients, al·lèrgens, vida útil aproximada, forma de conservació i preu). Bye Bye Blat es responsabilitza de mantenir la informació referent a cada producte actualitzada, tot i així no es fa responsable de possibles variacions, ja que depenen directament del fabricant del producte.

Es podrà escollir la quantitat que es vol comprar de cada producte; Bye Bye Blat es responsabilitza de mantenir la informació referent a l’stock del producte actualitzada.

Un cop finalitzada la compra, clicant a la cistella, només caldrà revisar que tot sigui correcte i efectuar el pagament (condicions de pagament es descriuen a continuació)-

Quan hagis finalitzat la compra, rebràs una confirmació via correu electrònic.

Garantia Bye Bye Blat:

Bye Bye Blat assumeix la responsabilitat que tots els productes que ofereix a la seva botiga virtual són sense gluten. A més s’especifica la presència dels possibles al·lèrgens que pot contenir el producte.

Pel què fa a la coincidència de la fotografia amb la realitat dels productes, Bye Bye Blat es compromet a que sigui el més veraç possible, tot i així, pel què fa als productes artesans és possible que hi hagi lleugeres variacions.

Opcions de pagament:

TPV Virtual:

Pagament de forma ràpida i segura, sense comissions.

Es realitza mitjançant la passarel·la de pagament del banc, de manera que Bye Bye Blat no tindrà accés a les dades de la targeta de pagament.

Transferència bancària:

Si ho prefereix, pot fer una transferència al nº de compte:

ES18 0081 70 20240001467748.

Molt important, indicar el seu nom i cognoms, així com el número de comanda que li haurà aparegut. La comanda no serà processada fins que els diners no siguin abonats al compte. Bye Bye Blat no aplicarà cap comissió al client per utilitzar aquest mètode de pagament.

Què passa si falta algun producte?

Bye Bye Blat es compromet a portar un control rigorós de l’estoc per tal de donar un servei excel·lent. Si per motius incontrolables faltés algun producte, Bye Bye Blat es compromet a avisar-lo i retornar-li l’import corresponent mitjançant el mateix mètode de pagament que hagi utilitzat.

Què passa si algun producte arribi al client en mal estat o defectuós?

En cas que es produeixi aquesta situació, contacti amb nosaltres el més aviat possible per tal de trobar la millor manera de solucionar-ho. Si ha de fer la devolució del producte per què aquest està defectuós o en males condicions (sempre que es pugui demostrar), li farem una devolució dels diners mitjançant el mateix mètode de pagament que hagi utilitzat a l’hora de fer la comanda.

Política de preus:

Bye Bye Blat es reserva el dret de modificar els preus dels articles de la seva botiga virtual sense obligació de previ avís.

Fins quan puc fer comanda?

Pot realitzar les seves comandes tots els dies de la setmana les 24 h.

Les comandes rebudes abans de dimecres a les 17:00h seran gestionades dijous per ser entregades a les properes 24- 48 h; és a dir, entre divendres i dissabte.

Les comandes que entrin passades les 17:00 h del dimecres, seran gestionades per entregar-se entre divendres i dissabte de la propera setmana.

Condicions de transport:

Catalunya Nacional
Fins a 10 kg 9 € 12 €
De 10 a 20 Kg 12 € 18 €
Per cada 5 Kg addicionals 5 € 6 €

Possibles danys durant el transport:

Bye Bye Blat es fa responsable que els productes surtin de les seves instal·lacions en perfectes condicions.

Tots els enviaments realitzats per Bye Bye Blat estan assegurats, de manera que ens fem responsables dels possibles danys dels productes que es puguin produir durant el transport.

Per una millor gestió, si al moment de rebre la comanda detecta una irregularitat en el transport o bé que el producte estigui malmès, notifiqui-ho al comprovant de la companyia de transport i a nosaltres. En cas que la companyia de transports no se’n faci responsable, Bye Bye Blat trobarà la millor manera de solucionar-ho per tal de minimitzar les molèsties pel client.

En cas que els danys es produeixin per una devolució de producte del client a Bye Bye Blat, el responsable dels danys que es puguin produir, serà el client.

Comandes falses o intent de frau:

En cas de detectar comandes falses o intent de frau, Bye Bye Blat es reserva els drets de denunciar-ho a la policia i dur a terme les accions necessàries.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]